ILGALAIKĖS PROGRAMOS „PRAKTINIŲ ĮGŪDŽIŲ TOBULINIMAS KONDITERINIŲ KEPINIŲ IR DESERTŲ GAMYBOJE “ VI MODULIS

„DESERTŲ DEKORAVIMO TECHNIKOS (PROGINIS TORTAS)“

Tikslas Tobulinti kulinarijos, konditerijos, maisto ruošimo technologijų ir bendrojo  ugdymo technologijų mokytojų profesinio tobulėjimo ir kūrybiškumo kompetencijas, reikalingas mokant mokinius šiuolaikinių saldžiųjų patiekalų gamybos technologijos.
Skirta Profesijos mokytojams, bendrojo ugdymo technologijų dalyko mokytojams.
Data / Vieta 2024 m. gegužės 8 d., VESK, Žirmūnų g., 143, Vilnius., 312 laboratorija
Programos modulį sudaro 6 akad. val.
Dienotvarkė 09.30–10.00 Renginio dalyvių registracija (pasitikimo kava).

10.00–11.00 Pagrindinės technologinės taisyklės gaminant  ganašus tortų aptepimams.

11.00–12.00 Dekoravimo gėlės iš vaflinio popieriaus, kaip dirbti su vafliniu popieriumi.

12.00–12.30 Pietų pertrauka.

12.30–14.30 Demonstracinė dalis. Proginis tortas dekoruojamas  šokolado ganašu ir vaflinio popieriaus dekoracijomis:

a) gofruoto paviršiaus dekoras  su  balto šokolado ganašu,

b) vaflinio popieriaus dekoras- volnai, nėriniai, gėlės.

14.30 – 15.00 Refleksija.

Lektorė Mokymus ves profesionali konditerijos meistrė Daiva Mikšiūnienė,  Konditerijos studijos įkūrėja ir savininkė.
Registracija www.semiplius.lt arba paspaudus nuorodą: https://forms.gle/j5mVZSEozNB6fRhs9
Kaina 52 Eur.

8 gegužės @ 09:30
09:30 — 14:30 (5h)

Vilnius