GRUZIJOS VIRTUVĖ SU LIETUVIŠO SKONIO NATOMIS
2023 m. balandžio 22 d., 10.00–15.00 val.
Mokymus ves Ruslanas Bolgovas, virtuvės šefas, tarptautinių konkursų laureatas, gurmaniškų turų ir laidų kūrėjas.
Vieta – Verslo ir svetingumo profesinės karjeros centras, Žirmūnų g. 143, Vilnius, 110 laboratorija.
Kaina – 35 Eur.
Registracija semiplius.lt arba paspaudus šią nuorodą https://forms.gle/
Dalyviai susipažins su gruziniškos virtuvės ypatumais. Atras naują skonių paletę. Gamins tradicinius Gruzijos virtuvės patiekalus įkvėptus lietuviškų skonių paletės: baklažanų suktinukai su graikiškais riešutais ir kietojo sūrio drožlėmis, Chačiapuri su lietuviškais sūriais ir kanapių sėklomis, Graikinių riešutų triufeliai su karamelizuotais kaštonais.
Kontaktinis asmuo – Edita Šiavdinytė, edita.siavdinyte@vesk.lt, +37061034633
*Visa su kvalifikacijos tobulinimo renginiu susijusi informacija bus siunčiama tik užsiregistravusiems dalyviams nurodytais el. pašto adresais.
**Kviečiame registruotis ir dalyvauti nepriklausomai ar dalyvavote ankstesniuose moduliuose. Dalyviui bus išduodama kvalifikacijos tobulinimą patvirtinanti pažyma.