PRAKTINIŲ ĮGŪDŽIŲ TOBULINIMO MOKYMAI

GRUZIJOS VIRTUVĖ SU LIETUVIŠO SKONIO NATOMIS

2023 m. balandžio 22 d., 10.00–15.00 val.

Mokymus ves Ruslanas Bolgovas, virtuvės šefas, tarptautinių konkursų laureatas, gurmaniškų turų ir laidų kūrėjas.

Vieta – Verslo ir svetingumo profesinės karjeros centras, Žirmūnų g. 143, Vilnius, 110 laboratorija.

Kaina – 35 Eur.

Registracija semiplius.lt arba paspaudus šią nuorodą  https://forms.gle/A2HVd5ojRxeW2rt5A

Dalyviai susipažins su gruziniškos virtuvės ypatumais. Atras naują skonių paletę. Gamins tradicinius Gruzijos virtuvės patiekalus įkvėptus lietuviškų skonių paletės: baklažanų suktinukai su graikiškais riešutais ir kietojo sūrio drožlėmis, Chačiapuri su lietuviškais sūriais ir kanapių sėklomis, Graikinių riešutų triufeliai su karamelizuotais kaštonais.

Kontaktinis asmuo – Edita Šiavdinytė, edita.siavdinyte@vesk.lt, +37061034633

*Visa su kvalifikacijos tobulinimo renginiu susijusi informacija bus siunčiama tik užsiregistravusiems dalyviams nurodytais el. pašto adresais.

**Kviečiame registruotis ir dalyvauti nepriklausomai ar dalyvavote ankstesniuose moduliuose. Dalyviui bus išduodama kvalifikacijos tobulinimą patvirtinanti pažyma.

22 balandžio @ 10:00
10:00 — 15:00 (5h)

Vilnius

Ruslanas Bolgovas

FB renginys