Kvalifikacijos tobulinimo programa „Praktinių įgūdžių tobulinimas konditerinių gaminių ir desertų gamyboje“.

I modulis  Prancūziški desertiniai sausainiai „Macarons“

Kvalifikacijos tobulinimo praktiniai mokymai skirti konditerijos, kulinarijos profesijų mokytojams.

Mokymų dalyviai susipažins su darbo priemonėmis, gaminimo technologija,  įdarų ruošimo ypatumais. Gamins skirtingų skonių „Macarons“: pistacijų ganašo su aviečių confit, baileys ganašo su mangų ir pasiflorų confit, pieniško šokolado ganašo su traškiu įdaru.

Išsinešite saldžią dovanėlę sau !

2023 m. vasario 25 d.

10.00-15.00 val.

6 akad. val.

Lektorė – Irma Zmejauskaitė, kulinarijos profesijos mokytoja.

Vieta – Žirmūnų g. 143, Vilnius.

Kaina – 50 Eur.

Registracija: www.semiplius.lt arba užpildžius šią formą: https://forms.gle/GkjzLexHjPta5Tfd8

25 vasario @ 10:00
10:00 — 15:00 (5h)

Vilnius

Irma Zmejauskaitė

FB renginys