Kvalifikacijos tobulinimo programa „Praktinių įgūdžių tobulinimas konditerinių gaminių ir desertų gamyboje“.
I modulis Prancūziški desertiniai sausainiai „Macarons“
Kvalifikacijos tobulinimo praktiniai mokymai skirti konditerijos, kulinarijos profesijų mokytojams.
Mokymų dalyviai susipažins su darbo priemonėmis, gaminimo technologija, įdarų ruošimo ypatumais. Gamins skirtingų skonių „Macarons“: pistacijų ganašo su aviečių confit, baileys ganašo su mangų ir pasiflorų confit, pieniško šokolado ganašo su traškiu įdaru.
Išsinešite saldžią dovanėlę sau !
2023 m. vasario 25 d.
10.00-15.00 val.
6 akad. val.
Lektorė – Irma Zmejauskaitė, kulinarijos profesijos mokytoja.
Vieta – Žirmūnų g. 143, Vilnius.
Kaina – 50 Eur.
Registracija: www.semiplius.lt arba užpildžius šią formą: https://forms.gle/GkjzLexHjPta5Tfd8