Tikslas Tobulinti padavėjo ir barmeno specialybės mokytojų profesines kompetencijas, reikalingas mokant mokinius gėrimų parinkimo ir patiekimo taisyklių.
Skirta Padavėjo ir barmeno specialybės profesijos mokytojams.
Data / Vieta 2024 m. gegužės 24 d., VESK, Žirmūnų g., 143, Vilnius., 103-104 auditorija.
Programos modulį sudaro 6 akad. val.
Dienotvarkė 09.30–10.00 Renginio dalyvių registracija (pasitikimo kava).

10.00–12.00 Vyndarystės istorija. Vyno reikšmė įvairiose kultūrose, pagrindinė terminija: vynuogių veislės, regionai ir gamybos metodai. Vyno degustacijos supratimas, įprastų skonių ir aromatų nustatymas.

12.00–12.45 Pietų pertrauka.

12.45–14.30 Įvairių vynų rūšių degustacija. Vyno derinimas su skirtingais maisto produktais. Kokteilių gaminimo subtilybės, miksologijos principų taikymas.

14.30 – 15.00 Refleksija.

Lektorius Mokymus ves Somelje ir vyno studijos vadovas Rygoje Ainars Reinsmits.
Registracija Paspaudus nuorodą: https://forms.gle/RD84spsQhim93nT59
Kaina Nemokama.
Kalba Anglų.

 

* Mokymai vykdomi įgyvendinant Erasmus+ projektą Nr. 2023-1-LT01-KA121-VET-000124275.

24 gegužės @ 09:30
09:30 — 15:00 (5h 30′)

Vilnius