Tikslas Tobulinti svečių aptarnavimo ir kokteilių gaminimo praktinius įgūdžius
Skirta Profesijos mokytojams.
Data / Vieta 2024 m. balandžio 11 d., VESK, Žirmūnų g., 143, Vilnius.
Programos modulį sudaro 4 akad. val.
Dienotvarkė 09.30 – 10.00 Renginio dalyvių registracija (pasitikimo kava).

10.00 – 11.00 Šiuolaikinių kokteilių tendencijos, populiariausi kokteiliai, spiritai. Barmeno-padavėjo savybes, kurios reikalingos kuriant sėkmingą verslą.

11.00 – 12.30 Praktiškai demonstruojamos populiariausios spiritinių kokteilių paruošimo bazes : „Milk washing” (pieno), „Fat washing” (riebalų), „On Tap” kokteiliai (kraftiniai), „Infuse spirits” (užpilami), „Smoking technic” (dūminiai), „Premix” koteilių pasiruošimas.  Gaminami „Trend” kokteiliai.

12.30 – 13.00 Degustacija, diskusija, refleksija.

Lektorė Mokymus ves daugiau kaip 12 metų patirtį svetingumo srityje turintys Trendy Bar vadovas Rapolas Sausaitis ir profesionalus barmenas Martynas Atas.
Registracija www.semiplius.lt arba paspaudus nuorodą: https://forms.gle/t9f1LpNutmQijm9i9
Kaina 25 Eur.

11 balandžio @ 09:30
09:30 — 13:30 (4h)

Vilnius