Tikslas | Tobulinti svečių aptarnavimo ir kokteilių gaminimo praktinius įgūdžius |
Skirta | Profesijos mokytojams. |
Data / Vieta | 2024 m. balandžio 11 d., VESK, Žirmūnų g., 143, Vilnius. |
Programos modulį sudaro | 4 akad. val. |
Dienotvarkė | 09.30 – 10.00 Renginio dalyvių registracija (pasitikimo kava).
10.00 – 11.00 Šiuolaikinių kokteilių tendencijos, populiariausi kokteiliai, spiritai. Barmeno-padavėjo savybes, kurios reikalingos kuriant sėkmingą verslą. 11.00 – 12.30 Praktiškai demonstruojamos populiariausios spiritinių kokteilių paruošimo bazes : „Milk washing” (pieno), „Fat washing” (riebalų), „On Tap” kokteiliai (kraftiniai), „Infuse spirits” (užpilami), „Smoking technic” (dūminiai), „Premix” koteilių pasiruošimas. Gaminami „Trend” kokteiliai. 12.30 – 13.00 Degustacija, diskusija, refleksija. |
Lektorė | Mokymus ves daugiau kaip 12 metų patirtį svetingumo srityje turintys Trendy Bar vadovas Rapolas Sausaitis ir profesionalus barmenas Martynas Atas. |
Registracija | www.semiplius.lt arba paspaudus nuorodą: https://forms.gle/t9f1LpNutmQijm9i9 |
Kaina | 25 Eur. |
11 balandžio @ 09:30
09:30 — 13:30 (4h)
Vilnius