Mokymų dalyviai susipažins su darbo priemonėmis, gaminimo technologija, įdarų ruošimo ypatumais.
Praktiškai gamins skirtingų skonių „Macarons“: pistacijų ganašas su aviečių confit, Baileys ganašas su mangų ir pasiflorų confit, pieniško šokolado ganašas su traškiu įdaru.
Išsinešite saldžią dovanėlę sau !
Data – 2023 m. gruodžio 7 d.
Laikas – 10.00-15.00 val.
Lektorė – Irma Zmejauskaitė, konditerijos profesijos mokytoja.
Vieta – Žirmūnų g. 143, Vilnius, 3 aukšto 312 laboratorija.
Kaina – 52 Eur.
Kontaktinis asmuo Edita Šiavdinytė, edita.siavdinyte@vesk.lt, tel. Nr. +37061034633
*Visa su kvalifikacijos tobulinimo renginiu susijusi informacija bus siunčiama tik užsiregistravusiems dalyviams nurodytais el. pašto adresais.

7 gruodžio @ 10:00
10:00 — 15:00 (5h)

Vilnius

Irma Zmejauskaitė

Prancūziški desertiniai sausainiai „Macarons“