KVALIFIKACIJOS TOBULINIMO PROGRAMOS „PRAKTINIŲ ĮGŪDŽIŲ TOBULINIMAS KONDITERINIŲ KEPINIŲ IR DESERTŲ GAMYBOJE“
IV MODULIS. RANKŲ DARBO ŠOKOLADINIAI SALDAINIAI
Programos tikslas | Tobulinti mokytojų bendrąsias ir profesines kompetencijas, reikalingas mokant mokinius saldžiųjų patiekalų gamybos technologijų. |
Programa skirta | Kulinarijos, konditerijos, maisto ruošimo technologijų profesijų mokytojams ir bendrojo ugdymo mokyklų technologijų mokytojams. |
Modulio išskirtinumas | Ši programa padės tobulinti mokytojų profesinį meistriškumą, gilinti, analizuoti, atnaujinti teorines ir praktines žinias, siekiant ugdymo(si) kokybės. |
Data / Vieta | 2023 m. balandžio 26 d., VESK, Žirmūnų g., 143, Vilnius. |
Programos modulį sudaro | 4 akad. val. |
Dienotvarkė | 13.00 – 14.00 val. Teorija. Mokymų dalyviai susipažins su šokolado rūšimis, šokolado gamybai reikalingų žaliavų ir įrankių pasirinkimu, šokolado temperavimu, asorti saldainių bei triufelių gaminimo receptais.
14.00 – 16.10 val. Praktika. Sužinos šokolado gaminių paruošimo technologinį procesą ir ypatumus, praktiškai gamins šokoladinius saldainius bei triufelius. Degustacija ir apibendrinimas. |
Lektorė | Nida Šekštelienė, kulinarijos profesijos mokytojos. |
Kaina | 30 Eur. |
Registracija | Elektroninėje renginių registracijos sistemoje www.semiplius.lt arba užpildant formą: https://forms.gle/JKC1g6LWAxvuyT3e6
|
Kontaktinis asmuo – Edita Šiavdinytė, edita.siavdinyte@mczirmunai.lt, +37061034633
*Visa su kvalifikacijos tobulinimo renginiu susijusi informacija bus siunčiama tik užsiregistravusiems dalyviams nurodytais el. pašto adresais.
Kviečiame registruotis ir dalyvauti nepriklausomai ar dalyvavote ankstesniuose moduliuose. Dalyviui bus išduodama kvalifikacijos tobulinimą patvirtinanti pažyma.