KVALIFIKACIJOS TOBULINIMO PROGRAMOS „PRAKTINIŲ ĮGŪDŽIŲ TOBULINIMAS KONDITERINIŲ KEPINIŲ IR DESERTŲ GAMYBOJE“

IV MODULIS. RANKŲ DARBO ŠOKOLADINIAI SALDAINIAI

Programos tikslas Tobulinti mokytojų bendrąsias ir profesines kompetencijas, reikalingas mokant mokinius saldžiųjų patiekalų gamybos technologijų.
Programa skirta Kulinarijos, konditerijos, maisto ruošimo technologijų profesijų mokytojams ir bendrojo ugdymo mokyklų technologijų mokytojams.
Modulio išskirtinumas Ši programa padės tobulinti mokytojų profesinį meistriškumą, gilinti, analizuoti, atnaujinti teorines ir praktines žinias, siekiant ugdymo(si) kokybės.
Data / Vieta 2023 m. balandžio 26 d., VESK, Žirmūnų g., 143, Vilnius.
Programos modulį sudaro 4 akad. val.
Dienotvarkė 13.00 – 14.00 val. Teorija. Mokymų dalyviai susipažins su šokolado rūšimis, šokolado gamybai reikalingų žaliavų ir įrankių pasirinkimu, šokolado temperavimu, asorti saldainių bei triufelių gaminimo receptais.

14.00 – 16.10 val. Praktika. Sužinos  šokolado gaminių paruošimo technologinį procesą ir ypatumus, praktiškai gamins šokoladinius saldainius bei triufelius. Degustacija ir apibendrinimas.

Lektorė Nida Šekštelienė, kulinarijos profesijos mokytojos.
Kaina 30 Eur.
Registracija Elektroninėje renginių registracijos sistemoje www.semiplius.lt arba užpildant formą: https://forms.gle/JKC1g6LWAxvuyT3e6

 

Kontaktinis asmuo – Edita Šiavdinytė, edita.siavdinyte@mczirmunai.lt, +37061034633

*Visa su kvalifikacijos tobulinimo renginiu susijusi informacija bus siunčiama tik užsiregistravusiems dalyviams nurodytais el. pašto adresais.

Kviečiame registruotis ir dalyvauti nepriklausomai ar dalyvavote ankstesniuose moduliuose. Dalyviui bus išduodama kvalifikacijos tobulinimą patvirtinanti pažyma.

26 balandžio @ 13:00
13:00 — 16:10 (3h 10′)

Vilnius

Nida Šekštelienė

FB renginys