Praktiniai mokymai „Šiuolaikiniai desertai”
Mokymų dalyviai susipažins su šiuolaikinių desertų gaminimo specifika ir metodika, ingredientais, receptais, apipavidalinimo ir dekoravimo elementai. Praktiškai gamins, komponuos, dekoruos ir pateiks šiuolaikiškus desertus.
Desertas „Juodas miškas“ – vyšnių confit, baltojo šokolado namelaka su vyšnių likeriu „Kirschwasser“ ir šokoladiniu sable sausainiu.
Šokoladinis braunis „Širdelė“ su pekano riešutais, aviečių confit, riešutiniu „Gianduja“ šokoladu ir šokoladiniu veliūru.
Mokymų dalyviai susipažins su šiuolaikinių desertų gaminimo specifika ir metodika, ingredientais, receptais, apipavidalinimo ir dekoravimo elementai. Praktiškai gamins, komponuos, dekoruos ir pateiks šiuolaikiškus desertus.
Desertas „Juodas miškas“ – vyšnių confit, baltojo šokolado namelaka su vyšnių likeriu „Kirschwasser“ ir šokoladiniu sable sausainiu.
Šokoladinis braunis „Širdelė“ su pekano riešutais, aviečių confit, riešutiniu „Gianduja“ šokoladu ir šokoladiniu veliūru.
Data – 2023 m. lapkričio 30 d.
Laikas – 10.00-15.00 val.
Lektorė – Irma Zmejauskaitė, konditerijos profesijos mokytoja.
Vieta – Žirmūnų g. 143, Vilnius, 312 laboratorija.
Kaina – 52 Eur.
Laikas – 10.00-15.00 val.
Lektorė – Irma Zmejauskaitė, konditerijos profesijos mokytoja.
Vieta – Žirmūnų g. 143, Vilnius, 312 laboratorija.
Kaina – 52 Eur.
Kontaktinis asmuo Edita Šiavdinytė, edita.siavdinyte@vesk.lt, tel. Nr. +37061034633
*Visa su kvalifikacijos tobulinimo renginiu susijusi informacija bus siunčiama tik užsiregistravusiems dalyviams nurodytais el. pašto adresais.
*Visa su kvalifikacijos tobulinimo renginiu susijusi informacija bus siunčiama tik užsiregistravusiems dalyviams nurodytais el. pašto adresais.