KVALIFIKACIJOS TOBULINIMO PROGRAMA „PRAKTINIŲ ĮGŪDŽIŲ TOBULINIMAS KONDITERINIŲ KEPINIŲ IR DESERTŲ GAMYBOJE“.

II MODULIS “SVIESTINIAI RAGELIAI – KRUASANAI“

Mokymai skirti tobulinti kulinarijos, konditerijos, maisto ruošimo technologijų profesijų mokytojų ir bendrojo ugdymo technologijų dalyko mokytojų praktinius įgūdžius, reikalingas mokant mokinius saldžiųjų patiekalų gamybos technologijų.

Mokymų dalyviai susipažins su kruasanų gaminimo technika, priemonėmis, saldaus ir sūraus ragelio receptais. Sužinos kaip taisyklingai sluoksniuoti tešlą. Praktiškai gamins ir degustuos sviestinius ragelius su įdaru, saldžius ir pusryčių.

2023 m. kovo 21 d.

10.00-15.00 val.

Lektorė – Aida Žvirblienė, konditerijos profesijos mokytoja.

Vieta – Žirmūnų g. 143, Vilnius.

Kaina – 30 Eur.

Registracija: www.semiplius.lt arba užpildžius šią formą: https://forms.gle/9sMerydLVEpouD396

Kviečiame registruotis ir dalyvauti nepriklausomai ar dalyvavote pirmame modulyje. Dalyviui bus išduodama kvalifikacijos tobulinimą patvirtinanti pažyma.

21 kovo @ 10:00
10:00 — 15:00 (5h)

Vilnius

Aida Žvirblienė