Birželio 28-29 d. Valensijoje įvyko #Erasmus+ projekto „Sustainability skills for HORECA/Aim2Sustain” partnerių darbinė sesija.
• Jos metu buvo pristatyti apklausos apie tvarumo supratimą ir poreikį HORECA sektoriui rezultatai.
• Projekto partneriai diskutavo ir išgrynino tvarumo kompetencijas, reikalingas HORECA sektoriaus darbuotojams.
• Aptarė gairių, apibrėžiančių HORECA darbuotojų tvarumo kompetenciją, parengimo formatą ir terminus.
„Aim2Sustain“ projekto tikslas – skatinti švietimą tvarumo klausimais profesinio mokymo sektoriuje, siekiant ugdyti HORECA darbuotojų, prisidedančių prie bendros tvarumo strategijos, tvarumo kompetenciją.
“Sustainability skills for HORECA/Aim2Sustain“ Nr. 2022-1-LT01-KA220-VET-000085675.
Daugiau informacijos apie projektą →