Naujienos

Balandžio 12-13 dienomis vyko VESK Atvirų durų dienų renginys

Balandžio 12-13 dienomis vyko VESK Atvirų durų dienų renginys.

Didelio lankytojų dėmesio sulaukė edukacijos, kuriose buvo galima pažinti profesiją, užduoti rūpimus klausimus. Vyko paskaitos gimnazistams ir baigusiems mokyklą, vedamos grupinės ir individualios ekskursijos. Renginio metu vyko Erasmus+ galimybių pristatymas ir stažuotėse dalyvavusių mokinių vaišių degustacija.

Šeštadienį vyko Tarptautinis atviras masažo čempionatas, kuris sutraukė didelį būrį masažo specialistų ir žiūrovų. VESK mokiniai ir absolventai taip pat labai sėkmingai pasirodė šiame renginyje. Ypatingai sveikiname Marią Glorią, Liną, Kariną, Korneliją, Darių, Laurą ir Albertą, kurie pelnė prizines vietas!

Didelio susidomėjimo taip pat sulaukė išskirtinis VESK renginys – Vėlyvieji pusryčiai, į kuriuos kviečiami visi norintys pasimėgauti geru maistu ir maloniu aptarnavimu. Mūsų mokiniai  taip pat gauna puikią progą išbandyti savo jėgas realaus restorano režimu.

Pagrindinis priėmimas (vasaros etapas) į VESK prasideda birželio 3 d. ir organizuotamas per LAMA BPO interneto tinklalapyje lamabpo.lt.