KVALIFIKACIJOS TOBULINIMO PROGRAMA „PRAKTINIŲ ĮGŪDŽIŲ TOBULINIMAS KONDITERINIŲ KEPINIŲ IR DESERTŲ GAMYBOJE“.

III MODULIS “BISKVITINIAI KEPINIAI“

Mokymai skirti tobulinti kulinarijos, konditerijos, maisto ruošimo technologijų profesijų mokytojų ir bendrojo ugdymo technologijų dalyko mokytojų praktinius įgūdžius, reikalingas mokant mokinius saldžiųjų patiekalų gamybos technologijų.

Ši programa padės tobulinti mokytojų profesinį meistriškumą, gilinti, analizuoti, atnaujinti teorines ir praktines žinias, siekiant ugdymo(si) kokybės.

Dalyviai susipažins su biskvitinės tešlos receptais, kepinių asortimentu ir gaminimo technologija, konditerinių kepinių įdarų receptais. Praktiškai gamins biskvitinės tešlos kepinius:  balto šokolado vyniotinį su aviečių įdaru, šokoladinį vyniotinį, keksiukus su karamelės kremu ir plokštainį „Opera”. Degustacija ir apibendrinimas.

2023 m. balandžio 13 d.

10.00-15.00 val.

Lektorės – Aida Žvirblienė ir Viktorija Veršalovič, konditerijos profesijos mokytojos.

Vieta – Žirmūnų g. 143, Vilnius, 107 laboratorija.

Kaina – 30 Eur.

Registracija: www.semiplius.lt arba užpildžius šią formą: https://forms.gle/EPJpU7EDu7S3wHSo6

Kviečiame registruotis ir dalyvauti nepriklausomai ar dalyvavote pirmame modulyje. Dalyviui bus išduodama kvalifikacijos tobulinimą patvirtinanti pažyma.

13 balandžio @ 10:00
10:00 — 15:00 (5h)

Vilnius

Aida Žvirblienė, Viktorija Veršalovič

FB renginys