Ilgalaikės kvalifikacijos tobulinimo programos Kūrybinės dirbtuvės technologijų dalyko pamokose“

 

III modulis „MAISTO TVARUMAS“

Dalyviai susipažins su tvaraus maisto gaminimo principais ir metodais. Išmoks kūrybingai panaudoti maisto produktus gaminimo procese. Gamins tvariai ir skaniai – avinžirnių pyragą su džiovintais vaisiais, vaisinį valgomąjį popierių–saldainius, bolivinės balandos bowls’ą su vištiena, bolivinės balandos pusryčių košę su karamelizuota kriauše.

2023 m. vasario 3 d.  10.00 – 15.00 val.

Lektorė – Irma Zmejauskaitė,  kulinarijos profesijos mokytoja

Vieta – Žirmūnų g. 143, Vilnius, MC „Žirmūnai“, I aukšto 110 laboratorija.

Kaina – 20 Eur.

Registracija: www.semiplius.lt arba https://forms.gle/DbcUna9pVppfQyfu9

Kontaktinis asmuo Edita Šiavdinytė

edita.siavdinyte@vesk.lt, tel. Nr. +37061034633

3 vasario @ 10:00
10:00 — 15:00 (5h)

Vilnius

Irma Zmejauskaitė

FB renginys