Naujienos

Konditerijos meistro Evaldo Juškos kūrybinės dirbtuvės

Verslo ir svetingumo profesinės karjeros centre buvo atidarytos atsinaujinusios, modernesnės ir aukščiausios klasės technika pripildytos konditerijos laboratorijos ir šokolado kambarys.
Atidarymo proga kartu su Bocuse d’Or Lithuania, konditerijos meistras ir Bocuse d’or Comittee narys Evaldas Juška vedė kūrybines dirbtuve VESK mokytojams, mokiniams ir kviestiniams svečiams.
Evaldo Juškos dirbtuvių metu vyko šokolado temperavimas, šokolado skulptūros surinkimas, skirtingų dekorų ir elementų parodomasis paruošimas, trijų skirtingų desertų demonstracinis paruošimas ir finalinis užbaigimas bei degustavimas, desertų glazūravimas ir purškimas kakavos sviestu.
Tai buvo ypatinga galimybė VESK mokytojams ir mokiniams stebėti ir pasisemti žinių aukščiausio lygio dirbtuvėse.